Almere Underground Family Entertainment Center geopend: 4.000 vierkante meter fun

Almere Underground Family Entertainment Center geopend: 4.000 vierkante meter fun

Deze maand werd het Almere Underground Family Entertainment Center officieel geopend. Deze nieuwe en unieke bestemming voor entertainment en zakelijke evenementen bevindt zich in het hart van Almere.

Na de feestelijke opening van Almere Underground Family Entertainment Center ging de rondleiding van start door het uitgestrekte complex van 4.000 vierkante meter.

De gasten kregen de kans om de verschillende activiteiten en faciliteiten te verkennen, waaronder een moderne vergaderruimte die plaats biedt aan gezelschappen tot 100 personen.

Bij Almere Underground kan jong en oud genieten van een breed scala aan activiteiten. Er is een gevarieerd aanbod: van HyperBowlen, lasergamen, bijlwerpen en karaoke tot de nieuwste VR-ervaringen zoals Zero Latency VR.

Het is niet alleen een plek voor familie-uitjes, kinderfeestjes en teamuitjes, maar ook voor bedrijfsbijeenkomsten en vergaderingen, waar plezier en productiviteit hand in hand gaan.

Naast deze activiteiten beschikt de locatie over een modern horecaplein waar gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten, snacks en verfrissende cocktails.

Bekijk deze collectie

Conceptontwikkeling

Bij het starten, restylen of renoveren van een horecabedrijf heb je vaak wel een idee hoe het uiteindelijk moet worden. Maar hoe begin je? Hoe ontwikkel je een succesvol concept en waar moet je op letten bij de inrichting? In deze collectie tips en inspiratie voor ondernemers. Ook delen horecaondernemers hun ervaringen.