De ontvangst op het terras is hartelijk en ongedwongen. Medewerkers zien er verzorgd uit en dragen bedrijfskleding die aansluit bij de terrasambiance. De service is vlot en professioneel; bestellingen worden nauwkeurig opgenomen en herhaald. Lege glazen worden snel opgeruimd.
Bij het afrekenen wordt flexibel en vriendelijk omgegaan met verzoeken voor een gedetailleerde bon. De attentie van medewerkers, zoals het aanbieden van ‘snoepjes’ aan een hond, bewijst dat Saus aan alles heeft gedacht om de gastvrijheid te optimaliseren.
Foto-credits: Marcel van Hoorn
Verbeterpunt blijft de wijnkaart, vindt de vakjury, die kan wellicht een beetje herziening gebruiken. Vorig jaar werd Saus zesde en won het de provincietitel. Ook dit jaar is Saus een goed geoliede machine waar de gast centraal staat. De warme ontvangst door de eigenaar en de harmonie binnen het team leveren een terechte vijfde plaats op. Ook is Saus provinciewinnaar van Noord-Brabant.