Terras Top 100 2024 nr. 22: Hertme's Ambacht, Hertme

Terras Top 100 2024 nr. 22: Hertme's Ambacht, Hertme

Hertme's Ambacht in Hertme biedt een uitnodigende terraservaring. Het terras is schoon en verzorgd, met netjes aangeschoven stoelen en vriendelijke medewerkers die gasten verwelkomen. De service is attent en professioneel, met een jongeman die goed voorbereid en vriendelijk onze bestelling opneemt.

Het kleurrijke en gezellige terras heeft bloemen op de tafels en ballonnen die de sfeer levendig maken. Hoewel het aan een doorgaande weg ligt, is dit niet storend en overheerst een gevoel van rust en gezelligheid. Het netjes onderhouden tuintje naast het terras draagt bij aan de charmante uitstraling.  

De menukaart is divers en aantrekkelijk, hoewel er altijd en overal winst te behalen valt. Het zou aan te bevelen zijn om de appeltaart zelf te maken en alleen citroen of limoen in de cola te serveren.  

De sfeervolle details, zoals brandende kaarsjes in de toiletruimte, maken de ervaring compleet. Hoewel de medewerkster de bon niet doorneemt, is dit een klein puntje in vergelijking met de uitstekende service en verfrissende drankjes.  

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.