Tiende vestiging voor Burger Business opent in Bussum

Tiende vestiging voor Burger Business opent in Bussum
Jung Sun

Burger Business blijft groeien. De burgerformule heeft onlangs haar tiende locatie geopend in Bussum. Met deze uitbreiding zet de formule een stap in de ambitie om landelijk verder te groeien.

De nieuwe vestiging wordt gerund door de 53-jarige onderneemster Jung Sun Beijens. 'Ik ben ontzettend blij dat we eindelijk open zijn. Nu kan Bussum écht kennismaken met onze burgers,' vertelt ze enthousiast. Met jarenlange ervaring in de retailbranche weet Jung Sun als geen ander hoe belangrijk klantgerichtheid is. 'Het contact met gasten vind ik het allerleukst – dat geeft me elke dag weer energie.'

Net als de andere locaties van Burger Business is ook de vestiging in Bussum ingericht volgens de herkenbare, urban stijl van het merk – inclusief een opvallende graffitimuur. 'Het is echt een supertoffe plek geworden,' zegt Jung Sun trots.

Smaak én gemak

Burger Business staat bekend om het brede aanbod burgers: van crispy chicken en sappige beef tot verrassende veggie-varianten. Gasten kunnen hun burger bovendien geheel naar eigen wens samenstellen – van het type burger tot de toppings en sauzen.

Naast focus op kwaliteit en beleving, speelt ook gemak een grote rol. Alle locaties van Burger Business bieden de mogelijkheid tot online bestellen, met bezorging in de regio. Voor de vestiging in Bussum betekent dat bezorging in Bussum, Naarden en Hilversum-Noord.

Blije gezichten

'Ik ben ontzettend trots dat ik Burger Business naar Bussum heb gebracht,' besluit Jung Sun. “We zijn nu zeven dagen per week geopend en de eerste reacties zijn overweldigend. Dat is waarvoor we het doen – mensen blij maken met écht goede burgers.'

Sinds 1 januari 2023 is Kwalitaria eigenaar van franchiseformule Burger Business. De formule, die in 2015 is opgericht door jeugdvrienden Valentijn Prince en Daan van Loon, richt zich op het bezorgen van ambachtelijk bereide premium burgers.

Bekijk deze collectie

Conceptontwikkeling

Bij het starten, restylen of renoveren van een horecabedrijf heb je vaak wel een idee hoe het uiteindelijk moet worden. Maar hoe begin je? Hoe ontwikkel je een succesvol concept en waar moet je op letten bij de inrichting? In deze collectie tips en inspiratie voor ondernemers. Ook delen horecaondernemers hun ervaringen.

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.