Terras Top 100 2024 nr. 23: Brasserie Het Gemaal, Halfweg

Terras Top 100 2024 nr. 23: Brasserie Het Gemaal, Halfweg

Brasserie Het Gemaal in Halfweg biedt een uitnodigend terras met grote, donkere tafels en stoelen, en gezellige houten banken met kussens. Bij aankomst viel op hoe snel en vriendelijk de service was. Een medewerkster, gekleed in een nette blauwe blouse en lichtbruin schort, begroette direct en nam de bestelling op.

Het terras is netjes en schoon, met een rustige sfeer dankzij muziek op een prettig volume. De tafels zijn voorzien van een houten bakje met tafelnummer, peper en zout, en er zijn parasols aanwezig voor zonnige dagen.  

Een uniek aspect is de menukaart, gepresenteerd in een trendy magazine. Dit magazine bevat naast de menukaart ook introducties van medewerkers, feitjes over de locatie, recepten van de chef, anekdotes en informatie over evenementen. Dit creatieve concept zorgt voor een bijzondere kennismaking met de brasserie.  

Het terras aan de waterkant biedt een fijne plek voor een ontspannen lunch, met vriendelijke en oplettende medewerkers die weten wat gastvrijheid inhoudt. Brasserie Het Gemaal is zeker een aanrader en een plek om nog eens terug te komen. 

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.