Terras Top 100 2024 nr. 25: Boerhaave, Voorhout

Terras Top 100 2024 nr. 25: Boerhaave, Voorhout

De medewerkers bij Boerhaave in Voorhout begroeten hun gasten hartelijk bij aankomst op het terras. En dus voelt de sfeer voelt warm en gastvrij aan, met veel aandacht voor persoonlijke service. De medewerkers zijn keurig gekleed, met zelfs gepoetste schoenen bij een jongeman in bedrijfskleding.

De bediening toont veel kennis en enthousiasme over het bierassortiment en adviseert goed. Het warm geserveerde appelgebak en de direct aangeboden rekening getuigen van efficiënte en attente service, waarbij steeds weer de gastvrijheid voorop staat.  

Het team straalt professionaliteit uit, wat bijdraagt aan een positieve ervaring voor de gasten. Het restaurant is een begrip in Voorhout, met een lange geschiedenis. Een van de medewerkers vertelt er smakelijk over, en dat enthousiasme is te prijzen  

Tegelijkertijd is Boerhaave bij de tijd. Het gebruik van QR-codes voor de menukaarten en bierkaart is praktisch in tijden van personeelstekorten. Maar de liefde voor het vak springt er vooral bovenuit bij Boerhaave en dat is een oprecht compliment waard. 

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.