Terras Top 100 2024 nr. 27: Paviljoen Flonk, Finsterwolde

Terras Top 100 2024 nr. 27: Paviljoen Flonk, Finsterwolde

Aan het Oldambtmeer ligt het bijzondere terras van Paviljoen Flonk, met uitzicht op het 'nieuwe dorp' Blauwestad en plezierboten. Het terras heeft zitjes onder grote parasols en comfortabele ligstoelen in het gras. Het moderne interieur en de schone toiletten dragen bij aan een aangename sfeer.

Bezoekers worden snel en vriendelijk verwelkomd door een attente gastheer die efficiënt de drankbestellingen opneemt en de lunchkaart aanbiedt. De medewerkers zijn herkenbaar aan hun geblokte grijze shirts, zwarte broeken en sneakers, met het logo van Flonk op hun schorten. Leuke details! 

Ondanks de drukte worden de bestelde gerechten sneller dan verwacht geserveerd, vaak met een vrolijke kwinkslag. Het lunchgerecht, waaronder mosterdsoep met zalmsnippers en zachtgegaarde procureur op vers landbrood, is bijzonder smakelijk.  

Hoewel het terras constant vol is, zorgt de bediening ervoor dat tafels snel worden afgeruimd en nieuwe gasten worden bediend. Afrekenen kan direct aan tafel, met snelle en vriendelijke service. Paviljoen Flonk maakt een fijne indruk en is tevens provinciewinnaar. 

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.