Terras Top 100 2024 nr. 36: Koffiehuis De Hooiberg, Schipluiden

Terras Top 100 2024 nr. 36: Koffiehuis De Hooiberg, Schipluiden

Koffiehuis De Hooiberg is een verborgen pareltje in het pittoreske dorp Schipluiden. Het terras, omrand met een goed onderhouden heg, heeft een uitnodigend karakter. De tafels staan mooi opgesteld en stralen uniformiteit uit, terwijl bloemen en verzorgde tafeltjes bijdragen aan de nette look & feel.

De service is uitmuntend en de medewerkers zijn vriendelijk en enthousiast. Bestellingen worden boven verwachting snel opgenomen en geserveerd. De diverse menukaart biedt voor ieder wat wils en draagt bij aan een aangename ervaring. 

Het terras is verzorgd en goed onderhouden, met aandacht voor detail. De looproutes voor het personeel zijn efficiënt opgesteld. Tafels worden bovendien snel en grondig schoongemaakt zodra gasten vertrekken; nieuwe gasten kunnen daardoor plaatsnemen. 

De prijzen zijn zeer redelijk in dit mooie bedrijf. Nieuwkomer Koffiehuis De Hooiberg is een plek waar je je ontspannen voelt en kunt blijven genieten van de fijne sfeer en uitstekende service. 

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.