Terras Top 100 2024 nr. 45: Restaurant Dukdalf, Kerkdriel

Terras Top 100 2024 nr. 45: Restaurant Dukdalf, Kerkdriel

Restaurant Dukdalf in Kerkdriel heeft véél te bieden. Laten we beginnen met het schilderachtige uitzicht op de haven en de Zandmeren. Het terras is ruim opgezet met diverse zitmogelijkheden, waaronder gezellige loungebanken en tafels, perfect om te genieten van het uitzicht en de sfeer.

Het interieur van het restaurant ziet er netjes en schoon uit. Er is voldoende ruimte en het terras is uitnodigend voor zowel gasten die komen voor een snelle lunch als voor een uitgebreid diner. 

Wat betreft de service: de medewerkers zijn vriendelijk en attent, en begrijpen waar het in de horeca om draait. Het eten is bovendien zeer smakelijk en wordt verzorgd gepresenteerd.  Restaurant Dukdalf heeft daarmee een extra troef in handen.  

Hoewel er enkele punten zijn die aandacht verdienen, zoals actievere bijverkoop, blijft de algehele ervaring positief en uitnodigend. Het terras met verschuifbare overkapping is een bijzonder pluspunt, waardoor gasten het hele jaar door kunnen genieten, zelfs bij minder mooi weer.  

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.