Terras Top 100 2024 nr. 49: El Popo, Deventer

Terras Top 100 2024 nr. 49: El Popo, Deventer

Het kleurrijke terras van Mexicaans restaurant El Popo valt direct op. De tafels en stoelen in verschillende kleuren - groen, rood en geel - geven het terras een vrolijke en gastvrije sfeer. De palmen, rieten lampjes onder de parasols en kaarsjes dragen bij aan de gezellige ambiance. De bediening bij El Popo is vriendelijk en attent.

De bediening bij El Popo is vriendelijk en attent. Gasten worden verwelkomd met nachochips, wat een warm welkom geeft. Het personeel heeft een professionele uitstraling en is te herkennen aan zwarte T-shirts met het logo. De vlotte en vriendelijke bediening somt diverse biersoorten op, inclusief een speciaalbier ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van El Popo, gevolgd door suggesties voor bijpassende hapjes.

De smaakvolle gerechten, zoals het deelplateau en de inktvisringen, worden mooi gepresenteerd en de medewerkers blijven gastvrij, zelfs tijdens drukte. Houd de attentheid vast: soms ziet de jury dat het opruimen van tafels voorrang krijgt op het helpen van zittende gasten. Een klein verbeterpuntje op een voortreffelijk bezoek met een vrolijke Mexicaanse flair.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.