Terras Top 100 2024 nr. 50: De Waldhoorn, Otterlo

Terras Top 100 2024 nr. 50: De Waldhoorn, Otterlo

De Waldhoorn staat al een paar jaar in de Terras Top 100 en heeft ook dit jaar een plekje veroverd. Het terras in Otterlo is fraai en gezellig aangekleed met kleurige kussens, lakens, planten en andere decoraties, wat zorgt voor een informele sfeer. Het meubilair bestaat grotendeels uit hout, soms gecombineerd met staal, en zwarte stoelen. Gekleurde poefjes maken het geheel compleet.

Het bedienend personeel is vriendelijk, een tikje joviaal en goed op elkaar ingespeeld. Ze zijn niet alleen gastvriendelijk, maar ook viervoetervriendelijk: voor de hond van de buren wordt spontaan een bakje water, hondenkoekjes en zelfs een kleedje gebracht.

De service is uitstekend en hoewel de presentatie van de 'Iezig Wies Brunch' leuk is, is het jammer dat de houten plank beschadigd is. De medewerkers letten goed op waar ze kunnen helpen, spreken vriendelijk en serveren netjes. De betaling verloopt soepel met een vriendelijk bedankje. Het is een standaard manier van werken bij De Waldhoorn: prettig, vlot en iets formeel. Tot volgend jaar!

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.