Terras Top 100 2024 nr. 53: Brasserie Parc, Vlissingen

Terras Top 100 2024 nr. 53: Brasserie Parc, Vlissingen

In het hart van Vlissingen bevindt zich het sfeervolle terras van Brasserie Parc. Rotan stoelen en fleurige roze kussens op de bankjes langs het doorgaande voetpad dragen bij aan de gezellige sfeer. Elke tafel heeft een menukaarthouder met peper en zout en een wit tafellampje. Het geheel ziet er verzorgd uit.

De medewerkers ook: een groen T-shirt met logo op de mouw en jeans. De medewerkster noemt moeiteloos alle bieren op die ze hebben. De bestelde dranken worden keurig geserveerd, en door de bijgeleverde nootjes en de glimlach van de bediening hangt er een gastvrije sfeer. Het appeltaartje wordt warm geserveerd, wat een aangename verrassing is, met verse slagroom en smaakt erg lekker. Ook aan het bittergarnituur is aandacht besteed met een mooie presentie op een etagère en drie sausjes.

Tafels van vertrekkende gasten worden snel afgeruimd en gereedgemaakt voor nieuwe gasten. Met aandacht voor meer proactieve verkoop, zou het terras nog beter kunnen scoren. Parc is een fijn adres in Vlissingen.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.