Terras Top 100 2024 nr. 54: Paviljoen 't Mar, Mirns

Terras Top 100 2024 nr. 54: Paviljoen 't Mar, Mirns

Het ruime terras van Paviljoen 't Mar, gelegen aan het water, biedt een keur aan zitmogelijkheden, variërend van lage tafels tot hoge zitjes. Het terras staat onder een grote crèmekleurige stretchtent en diverse parasols voor optimale zonwering. Alles is mooi en netjes opgedekt.

De bediening is opmerkelijk vriendelijk en gastvrij. Ondanks de drukte, zowel binnen als buiten, worden gasten snel en efficiënt geholpen. De medewerker die de drankjes opneemt, weet alle wijnen goed te benoemen, evenals de alcoholvrije bieren. Ook vraagt hij netjes of de gast iets bij de borrel wil.

Rondkijkend valt op dat het bedienend personeel goed geïnformeerd is: ze leggen de bestelling netjes uit en herhalen deze. Het terras zelf is goed onderhouden en schoon. Tafels worden snel afgeruimd en klaargemaakt voor nieuwe gasten, en de samenwerking tussen het personeel verloopt soepel. De medewerkers doen aan upselling en controleren de bon netjes bij het afrekenen. Het is een heerlijk terras, waar slechts kleine verbeterpunten te behalen zijn.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.