Terras Top 100 2024 nr. 55: Hotel Restaurant de Vossenberg, Vierhouten

Terras Top 100 2024 nr. 55: Hotel Restaurant de Vossenberg, Vierhouten

De Vossenberg heeft een aantrekkelijk terras. Onder grote zwarte parasols met logo's rondom het terras en een beige luifel met verlichting op het middenstuk staan verschillende soorten zitmogelijkheden: stoelen, banken en hoogzitjes, allemaal voorzien van kussens. Erg sfeervol en comfortabel.

Bij aankomst is er gelukkig een tafeltje vrij, omdat verder alles bezet is. Er is live muziek op het terras en gasten kunnen verzoeknummers doorgeven. Het is een gezellige drukte. De gastvrije begroeting verloopt soepel, ondanks de volle bezetting, en de menukaarten liggen al klaar op tafel. Het personeel luistert goed bij het opnemen van de bestelling en doet vervolgens de juiste suggesties. Tip: ondanks de drukte, probeer de perfect serve vast te houden.

De bediening werkt goed samen, wat resulteert in een snelle en professionele afhandeling van de bestellingen en de rekening. Bovendien stralen ze plezier uit en zijn erg gastvrij. Telkens als er gasten vertrekken, wordt alles in korte tijd weer klaargemaakt voor de volgende bezoekers. Het terras loopt als een geoliede machine. Complimenten.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.