Terras Top 100 2024 nr. 56: Brouwersplaats, Venlo

Terras Top 100 2024 nr. 56: Brouwersplaats, Venlo

De verzorgde ambiance trekt direct de aandacht. De bloemetjes aan het terrasschot en de nette parasols met verlichting en verwarming creëren een aangename sfeer voor de gasten.

Op elke tafel ligt een bierkaart in een mooie map en staat een viltjeshouder met de menukaart. Op het terras staan tien tafels met stoelen met comfortabele kussens en logo, en drie geveltafels met barkrukken. De medewerkers op het terras zien er voortreffelijk uit. Ze dragen blouses en verzorgde en schone shorts.

In een speciaalbiercafé is het volgens het jurylid zonde om een pilsje te bestellen en vraagt wat er van de tap is. De medewerker is behulpzaam en weet wat hij verkoopt. Het wordt een Texels Zeebries. Het bier wordt goed geserveerd, mooi getapt in het juiste en schone glas. ‘Alsjeblieft en proost.’ Ze weten hier waar ze mee bezig zijn. De menukaart biedt een goede selectie aan dranken en gerechten. De bestelde ribeye is mals, maar

komt helaas uit de combisteamer. Het afrekenen verloopt vlot en vriendelijk, met aandacht voor feedback van de gasten. Brouwersplaats is een waardig Terras Top 100-bedrijf.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.