Terras Top 100 2024 nr. 58: Rem, Amsterdam

Terras Top 100 2024 nr. 58: Rem, Amsterdam

In de Houthaven van Amsterdam ligt sinds 2011 het REM-platform, waar een restaurant is gevestigd. Het rooftopterras biedt een fantastisch uitzicht over de havens en de stad Amsterdam. De ruime opstelling van tafels, stoelen, banken en hoge tafels zorgt voor een speelse uitstraling.

Bij aankomst worden gasten vriendelijk begroet, en medewerkers geven nuttige hints, zoals het kiezen van een plek uit de zon. Het welkom is hartelijk, met direct een fles water en glazen op tafel. De medewerkers dragen een sloof zonder logo, maar met een lachende smiley. Die smiley past perfect bij deze rooftopbar, want van de passie, het enthousiasme en het gastheerschap krijgt het jurylid dezelfde lach op zijn gezicht.

De drankenkaart biedt een ruime keuze aan frisdranken, cocktails, wijnen en bieren, waaronder een eigen gebrouwen biertje van brouwerij Brothers in Law. Zonder ernaar te vragen, krijgt het jurylid meteen een klein proefglas. Top. De gerechten zijn van hoge kwaliteit en de presentatie is verzorgd. Louter lof voor REM, een adres om zeker terug te keren.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.