Terras Top 100 2024 nr. 62: Restaurant de Gouverneur, Bergen op Zoom

Terras Top 100 2024 nr. 62: Restaurant de Gouverneur, Bergen op Zoom

Restaurant de Gouverneur in Bergen op Zoom biedt een voortreffelijke terraservaring. De inrichting is bijzonder verzorgd met hoogwaardige meubels en een chique uitstraling, wat direct opvalt vanaf de straat.

Het terras wordt goed onderhouden; lege tafels worden snel afgeruimd en schoongemaakt. En we gaan nog even door, want ook de service is uitmuntend. Een vriendelijke medewerker begroet de gasten snel en neemt de bestelling op met een glimlach, waarbij hij zorgvuldig de details herhaalt. Het personeel is goed op de hoogte van het assortiment, zoals blijkt uit de vlotte beantwoording van vragen over het bier. Ondanks de drukte blijft de bediening attent en professioneel.

Het terras is comfortabel ingericht, met een groot zonnescherm en warmtelampen die het aangenaam maken, zelfs bij minder weer. Restaurant de Gouverneur biedt een heerlijke plek voor een ontspannen bezoek en zet een hoge standaard voor terraservaringen. ‘Als klap op de vuurpijl wenst de medewerker ons ook nog een fijne dag’, noteert de vakjury tevreden. ‘Dit is weliswaar zoals het hoort, maar op diverse plaatsen is dit niet meer heel gebruikelijk.’ Goed gedaan dus!

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.