Met een rijke ervaring in de culinaire wereld brengt Mark van Noord een frisse blik en passie voor
koken met zich mee. ‘De lokale boer in de keuken brengen, bijna alles is wel binnen de
provinciegrenzen te verkrijggen. Op deze manier werken wij duurzaam én met respect voor de
seizoenen en de natuur’, geeft de nieuwe chef aan.
Mark van Noord heeft zijn sporen verdiend in gerenommeerde keukens, waaronder Michelin ster
restaurant - Hotel ‘Merlet’, Gastronomisch 5-sterren hotel ‘de Echoput’, Restaurant ‘de Jouster Toer’ en Hotel - Restaurant ‘’t Schippershuis’. Van Noord kijkt uit naar zijn nieuwe rol bij Parkhotel Tjaarda en is vastbesloten bij te dragen aan de succesvolle voortzetting van Parkhotel Tjaarda.
Parkhotel Tjaarda
Parkhotel Tjaarda is een vier sterren superior hotel. Naast 70 hotelkamers beschikt het hotel over een
culinaire bistro ‘Marijke Muoi Wine & Dine’, Grand Café ‘1834’, diverse sfeervolle zalen en wellness
centrum ‘Skin in Balance’. Het hotel ligt midden in de bossen van Parklandschap Oranjewoud, dat een
rijke koninklijke historie kent.