Parkhotel Tjaarda verwelkomt Mark van Noord als nieuwe chef de cuisine

Parkhotel Tjaarda verwelkomt Mark van Noord als nieuwe chef de cuisine
Thom van der Heide (manager Marijke Moui Wine & Dine), Mark van Noord (nieuwe chef kok Parkhotel Tjaarda), Tjitte de Wolff (directeur Parkhotel Tjaarda).

Mark van Noord is de nieuwe chef de cuisine van Parkhotel Tjaarda. Hij begint per 1 mei aan het nieuwe baan.

Met een rijke ervaring in de culinaire wereld brengt Mark van Noord een frisse blik en passie voor
koken met zich mee. ‘De lokale boer in de keuken brengen, bijna alles is wel binnen de
provinciegrenzen te verkrijggen. Op deze manier werken wij duurzaam én met respect voor de
seizoenen en de natuur’, geeft de nieuwe chef aan.

Mark van Noord heeft zijn sporen verdiend in gerenommeerde keukens, waaronder Michelin ster
restaurant - Hotel ‘Merlet’, Gastronomisch 5-sterren hotel ‘de Echoput’, Restaurant ‘de Jouster Toer’ en Hotel - Restaurant ‘’t Schippershuis’. Van Noord kijkt uit naar zijn nieuwe rol bij Parkhotel Tjaarda en is vastbesloten bij te dragen aan de succesvolle voortzetting van Parkhotel Tjaarda.

Parkhotel Tjaarda

Parkhotel Tjaarda is een vier sterren superior hotel. Naast 70 hotelkamers beschikt het hotel over een
culinaire bistro ‘Marijke Muoi Wine & Dine’, Grand Café ‘1834’, diverse sfeervolle zalen en wellness
centrum ‘Skin in Balance’. Het hotel ligt midden in de bossen van Parklandschap Oranjewoud, dat een
rijke koninklijke historie kent.

Bekijk deze collectie

Gastbenadering

Ontdek de essentie van gastvrijheid en bijverkoop in de horeca met deze nieuwe collectie. Van gastvrijheidslessen tot effectieve klachtenafhandelingstechnieken, wij bieden waardevolle inzichten voor het creëren van positieve ervaringen. Leer hoe medewerkers een blijvende indruk kunnen achterlaten en ontdek strategieën om bijverkoop te stimuleren.

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.