Koreaans bbq-restaurant Nomi opent tweede vestiging bij Amsterdamse Leidseplein

Koreaans bbq-restaurant Nomi opent tweede vestiging bij Amsterdamse Leidseplein

Op het Kleine-Gartmanplantsoen in Amsterdam, tegen het Leidseplein aan, is een tweede locatie van Nomi, bekend om de authentieke Koreaanse BBQ geopend.

De eigenaren van Nomi openen hun zaak op de plek waar voorheen hun sushirestaurant Sumo was gevestigd. Nomi Leidseplein is een bestemming waar goed eten, lekkere cocktails, muziek en stadse sfeer centraal staan. Een indrukwekkende 360º-bar is de centre piece van de zaak.

Verder veel warme kleuren, zachte materialen, ruime ronde banken en love seats. Op de achtergrond zorgt een dj voor lekkere tunes terwijl de Koreaanse BBQ, sushi en bibimbap aan een capaciteit van driehonderd gasten worden geserveerd.

Kwaliteit en sfeer

Nomi Leidseplein is een all-day venue en iedere dag geopend van 12.00 uur tot de late uurtjes. Op de kaart Koreaanse en Japanse gerechten die voor een vaste prijs zijn te bestellen.

Bij Nomi zijn ze altijd bezig met het optimaliseren van de gastervaring. Kosten noch moeite werden dan ook gespaard om de uitstraling en ervaring te optimaliseren. Zo investeerden ze in zogenaamde downdraft-afzuigsystemen waardoor BBQ-rook en -geurtjes gelijk bij de bron worden afgevoerd. Hierdoor kunnen de gasten die tegenover elkaar zitten elkaar gewoon blijven zien en ruiken hun kleding en haar nog net als toen ze binnen kwamen lopen.

Naast het Kleine-Gartmanplantsoen is Nomi ook gevestigd op de Vijzelstraat in Amsterdam.

Bekijk deze collectie

Conceptontwikkeling

Bij het starten, restylen of renoveren van een horecabedrijf heb je vaak wel een idee hoe het uiteindelijk moet worden. Maar hoe begin je? Hoe ontwikkel je een succesvol concept en waar moet je op letten bij de inrichting? In deze collectie tips en inspiratie voor ondernemers. Ook delen horecaondernemers hun ervaringen.

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.