Eenvoudig te installeren parasolverwarming en -verlichting zonder ingrijpende veranderingen

Eenvoudig te installeren parasolverwarming en -verlichting zonder ingrijpende veranderingen
Solero Lumi oplaadbare en magnetische spotverlichting met ingebouwde accu.

In de dynamische wereld van de horeca is de ambiance van een terras vaak net zo bepalend als de kwaliteit van het eten en drinken. Gasten zoeken naar smaakvolle gerechten, maar ook naar een plek waar ze comfortabel kunnen ontspannen, ongeacht het tijdstip of de weersomstandigheden. 'Wij begrijpen dat comfort meer is dan alleen visuele aantrekkingskracht; het is ook een gevoel van fysiek welzijn', vertelt Pim van Keulen, marketeer bij Solero Trading.

Terraslichten vormen een essentiële schakel in het creëren van een sfeervolle buitenomgeving. Ze verlichten de avonden en brengen warmte en gezelligheid op terrassen. ‘In deze context introduceren we innovatieve gebruiksvriendelijke oplossingen: terraslichten met magnetische LED-technologie. De Lux en de Lumi zijn ontworpen om te integreren met zowel nieuwe als bestaande parasols, brengen niet alleen licht, maar ook stijl naar elke buitenruimte’, aldus Van Keulen.

 
Solero Lux oplaadbare en magnetische LED-strip met ingebouwde accu.
Solero Lux oplaadbare en magnetische LED-strip met ingebouwde accu.

Het gebruik van oplaadbare, magnetische LED-technologie zorgt ervoor dat de verlichting eenvoudig te installeren is, zonder de noodzaak van ingrijpende aanpassingen of de hoge kosten die gewoonlijk gepaard gaan met dergelijke upgrades.

Warmte waar en wanneer het nodig is

Met de Heliosa 11 heater biedt Solero volgens Van Keulen een elegante oplossing voor de frissere momenten. 'Deze 1500W heater, ontworpen om discreet in de baleinen van parasols te worden gemonteerd, verspreidt efficiënt en gericht warmte, waardoor gasten ook tijdens koelere avonden van het buiten zijn kunnen genieten.'

De Solero Heliosa 11 1500W heater is geschikt voor montage in vrijwel iedere parasol.
De Solero Heliosa 11 1500W heater is geschikt voor montage in vrijwel iedere parasol.

Van Keulen vertelt dat Solero Parasols verder gaat dan alleen het verkopen van producten; het bedrijf streeft ernaar om samen met horecaondernemers buitenruimtes te transformeren in comfortabele en uitnodigende ontmoetingsplekken. 'Met onze innovaties kunnen gasten nog langer natafelen, omarmd door licht en warmte, waardoor elke avond iets bijzonders wordt.'

Dit artikel is gesponsord door Solero Trading.

Restaurant 
Steven in 
Nijmegen wist het terras met twaalf tafels uit te breiden door ze op trappen te plaatsen.

FlexTable: omzet verhogen met een slim tafelonderstel

De horecawereld draait om aanpassingsvermogen, en dat begrijpen vader en zoon Ivo en Luc Breukers maar al te goed. Na de recente overname van FlexTable hebben zij het onderstel op cruciale punten verbeterd, waardoor het product nu optimaal functioneert. Het resultaat is een doorontwikkeld ontwerp dat de traditionele uitdagingen in de horeca tackelt.

Ahmed Baglari: ‘Ik wilde een concept bedenken dat voor mij een doorlopende marketing creëert.’

BY AMI serveert sprookjesachtige koffie met een wow-factor

Koffie is in de horeca meer dan een drankje. Het is een ervaring. Ahmed Baglari, eigenaar van restaurant BY AMI, doet er elke dag alles aan om zijn 'Fairytale' concept tot in de kleinste details door te voeren —zelfs in de koffie. Wat is zijn geheim en hoe creëert hij bij elk koffiemoment een 'wow-factor'?

Tijdens de jubileumreis ter ere van het 20-jarig bestaan van de Chefs’ Irish Beef Club brachten 12 Nederlandse chef-koks een bezoek aan de boerderij van John Phelan in Kilkenny, Ierland.

Waarom kiezen topchefs voor Irish Grass Fed Beef?

Ierlands authentieke graslandbouw, geworteld in eeuwenoude tradities, biedt chefs de kwaliteit en smaak die zij zoeken. Op familieboerderijen wordt met toewijding en vakmanschap gezorgd voor runderen die minimaal 220 dagen per jaar groen, voedzaam gras grazen. Deze ambachtelijke benadering sluit goed aan bij de eisen van topchefs die streven naar grasgevoerd rundvlees van de hoogste kwaliteit.

De Blanche Dael-branderij, met een koffiecafé, koffie- en theewinkel én een koffieschool voor SCA- en barista trainingen. Liefhebbers kunnen eveneens een branderijtour boeken.

Sjiek en sjoen: Blanche Dael breidt uit met passie voor koffie

Al bijna 150 jaar staat de Zuid-Limburgse koffiebranderij Blanche Dael synoniem voor ambachtelijke kwaliteitskoffie en -thee. Met een gevarieerd aanbod en een team van gepassioneerde experts is Blanche Dael nu klaar om de ultieme koffie- en theebeleving te delen met de rest van Nederland. Commercieel Manager Jimmy Nuchelmans: 'We brengen de Maastrichtse flair - 'sjiek en sjoen' - naar de betere horecazaken, zodat zij echt het verschil kunnen maken.'

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.