Hoe je veilig, hygiënisch en duurzaam je horeca-afval verwerkt
In de bruisende wereld van de horeca komt een bonte mix van afval samen. Overgebleven maaltijden, restjes, glanzend glas en papier en karton: ieder bedrijf heeft haar eigen behoeften wanneer het aankomt op afvalverwerking. Renewi biedt een veilige, hygiënische én duurzame oplossing.
Het begint allemaal met het gescheiden houden van afvalstromen. Horecacontainers zorgen ervoor dat vuilnis veilig én hygiënisch kan worden afgevoerd. Wanneer afval op de juiste manier gescheiden wordt, dan kunnen verwerkers als Renewi hun naam als waste-to-productbedrijf waarmaken. Het recyclen van materialen en grondstoffen draagt daarbij bij aan de duurzaamheidsdoelstellingen van de sector.
Ontzorgen
Voorkomen is beter dan genezen, zo ook met afval. Door restmaterialen te recyclen, komen waardevolle secundaire grondstoffen vrij die ingezet kunnen worden voor de productie van nieuwe producten. Ook worden zorgen rondom afval weggenomen bij het huren van een afvalcontainer. Chauffeurs zorgen dat de containers op een afgesproken datum op locatie geleverd worden, daarna worden ze tijdig geledigd en het afval afgevoerd.
Twijfel over welke container(s) je nodig hebt voor jouw horecagelegenheid? Renewi adviseert vrijblijvend.
Misset Horeca houdt ambitieuze ondernemers op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen in de horecabranche. Schrijf je nu in voor de Misset Horeca-nieuwsbrief en ontvang gratis het actuele horecanieuws, praktische tips en adviezen op het gebied van ondernemerschap.