Het restaurant staat voor opening gepland in het tweede kwartaal van 2023.
Samenwerking
Andreas Stalder van Hyatt Hotel zegt over de samenwerking: 'Toen we Sergio in 2017 voor het eerst ontmoetten, zagen we meteen dat we een gemeenschappelijke visie deelden om een dynamische, nieuwe stijl van gastvrijheid te smeden. Een die vandaag en in de toekomst beter inspeelt op de behoefte van de gasten.'
Het restaurant komt in de mezzanine van het vijfsterrenhotel, waar tot voor kort het ‘Mezza9' zat gevestigd.
Culinaire persoonlijkheid
In het persbericht wordt Herman omschreven als 'de 52-jarige Nederlandse culinaire persoonlijkheid die een begrip is in Nederland en België, beroemd om het runnen van een reeks succesvolle restaurants. Tevens wordt hij genoemd als een openhartige en bedachtzame chef en mentor in kookprogramma’s. Hij heeft ook productlijnen zoals servies en zelfs champagne op zijn naam staan.'
Sergio Herman heeft zaken als Le Pristine en Blueness in Antwerpen op zijn naam staan, maar ook Pure C, AIRrepublic en Blueness.