‘Met ons bedrijf organiseren wij het concept Restaurant Week in meerdere landen waaronder China, Hong Kong en Singapore,’ vertelt Jeroen van den Brink, CEO van organisator Diningcity. ‘Begin van het jaar waren wij al genoodzaakt om onze Aziatische edities van de Restaurant Week te verplaatsen vanwege het coronavirus. We waren dus al enigszins voorbereid dat onze Nederlandse Restaurant Week hetzelfde lot zou treffen.’
Alle reserveringen gegarandeerd
Alle reserveringen voor de Nationale Restaurant Week zullen worden behouden en naar een later moment worden verplaatst wanneer de situatie dit weer toelaat. Reserveringen worden dus niet uit het reserveersysteem gehaald, maar alle gasten zijn geïnformeerd dat de reservering nu niet kan plaatsvinden. Gasten worden weer gecontacteerd wanneer de nieuwe datum bekend is.
Aan gasten die gereserveerd hebben voor de Restaurant Week schrijft Van den Brink: 'Zodra de overheid besluit dat het weer veilig is om de horeca te openen plannen wij als Diningcity daarom direct een nieuwe datum voor de Nationale Restaurant Week. Hiermee proberen wij de horeca een helpende hand te bieden. Daarnaast kunnen wij ons voorstellen dat jij als gast na een periode van lockdown toe bent aan culinaire ontspanning.
Je reservering blijft daarom geldig voor de nieuwe editie van de Restaurant Week. Je wordt per email op de hoogte gesteld wanneer de nieuwe editie zal plaatsvinden.'