De zes restaurants in de finale zijn:
- FG Restaurant, Rotterdam**
- De Librije, Zwolle***
- De Nederlanden, Vreeland*
- Taiko, Amsterdam
- Voltaire (Parc Broekhuizen), Leersum*
- Zarzo, Eindhoven*
Voorronden
De voorronden van het Grand Concours Bollinger vonden plaats bij Bar Alt in Amsterdam. De grote open keuken is uitstekend geoutilleerd en bood meer dan voldoende ruimte voor de teams om in opperste concentratie hun gerechten te prepareren voor de jury. De jury bestaat uit Hans van de Meeberg, Ronald Hoeben, Edwin van de Goor
Johan Veenstra, Peter van Houtert, Daan Schmidt en Jan van Lissum.
Hoog niveau
De twee gerechten die elk van de deelnemende teams presenteerde bij respectievelijk de Brut Rosé en de La Grande Année 2008 sloten qua niveau aan bij het wereldberoemde merk Bollinger en gaven blijk van een hoge mate van vakmanschap en creativiteit. De lat lag hoog tijdens de competitie en alle deelnemers bereikten een zeer goed tot uitstekend niveau. De finale op 14 oktober belooft daarom een waar hoogtepunt van het gastronomisch jaar te worden.
Finale op 14 oktober
De grote finale vindt plaats op maandag 14 oktober tijdens Gastronomie in de RAI Amsterdam. De huldiging volgt aan het eind van de beursdag. Per categorie (voorgerecht / hoofdgerecht) wordt een prijs uitgeloofd ter waarde van 2.500 euro. Bovendien is er een hoofdprijs ter waarde van 5.000 euro voor het team dat met beide combinaties het beste presteert. De overall prijswinnaar presenteert de winnende combinaties in Aÿ bij Champagne Bollinger en tijdens een speciale masterclass Champagne Bollinger op Wine Professional 2020 (RAI Amsterdam, 13-15 januari).