BookDinners werkt samen met diverse foodbloggers, maar ook met chef-koks of eigenaren van restaurants.. Op de website licht BookDinners de favoriete hotspots van deze zogenoemde smaakmakers uit, zodat consumenten de favoriete plekken van de chefs ook kunnen bezoeken.
Naast Jonathan Zandbergen en Onno Kokmeijer zijn ook sterchefs Mike Vrijdag en Jozua Jaring te volgen. Net als Maik Kuijpers en Peter Gast.
Consumenten met een BookDinners profiel kunnen de chefs volgen en zijn persoonlijke restaurantgids inzien. Interessante restaurants slaan ze vervolgens gemakkelijk op in hun eigen lijstje(s).
De chefs die via Bookdinners te volgen zijn:
Naam | Restaurant |
Jonathan Zandbergen | Hotel Merlet |
Julius Jaspers | |
Bart van Berkel | Petossi |
Van Dam | Van Dam restaurant (eigenaar) |
Karl van Baggem | OpBuuren |
Bjorn Massop | Villa Ruimzicht |
Mike Vrijdag | Strandlodge Winterswijk |
Patrick Brugman | In Den Doofpot |
Jeffrey de Vries | Kantien (eigenaar) |
Raoul Meuwese | Bridges |
Bas Nabbe | LEV |
Mathijs Jacobs | Beejekurf |
Jozua Jaring | Ratatouille |
Melchor Soto Fernandez | The Harbour Club Oost |
Barry van Wilgenburg | The Harbour Club Rotterdam |
Bob Staal | Waterproef |
Carlo Chantrel | Restaurant de Zwaan |
Thomas Voets | Auberge Jean en Marie |
Roland Peijnenburg | Restaurant de Zwaan (eigenaar) |
Emiel Bijpost | Brasserie van Baerle |
Freek Dekker | Ayla |
Onno Kokmeijer | Ciel Bleu |
Feder Kok | Bistrobar Bankoh / Bistrobar Berlin |
Marcus Schmidt | Herberg Stadt Stevenswaerdt |
Markus Heckermann | Loaded |
Donny van Norde | Bar Indonesia |
David Brüggemann | Aandacht voor Eten / Gastrobar Aandacht |
Rob Kapiteyn | Bodon |
Maik Kuijpers | Carstens |
Peter Gast | Graphite |
Danyel van den Bongard | Danyel |
Dennis Middeldorp | Sense |
Gerwin Sanders | Twenty2 |
Janno Cornelissen & Theo Sigmond | De Steenen Tafel |
Prisicilla van der Voort | Vinologe en Sommelier ASI |
Van wie is BookDinners?
BookDinners is een branche-initiatief van KHN, SHK (Samenwerkende Horeca Ketens: Debuut, De Beren, Laurens Meyer Beheer, Harbour Club, La Cubanita, Dudok, BHG, Grote Markt Den Haag), BookDinners (onlineplatform), CPI (Centrum voor Publieke Innovatie), HorecaDNA en de softwarepartners etender, TheNextTable, BonChef.nl, booq Tafelreservering, Formitable, WeReserve en Resengo. Wiertz: ‘De slagkracht van de partners is groot. Het moet een beweging worden.’