Van woensdag t/m zondag maakt de houtskoolgrill overuren en worden Indonesian bites aan een lange ‘open- grill’ bereid. De bar serveert 50 verschillende varianten.
Cocktails aan de Oudedijk

In de klassieke Indonesische bar zorgen getrainde cocktailprofessionals vijf dagen per week voor de cocktails. Mede-eigenaar van Calaboose en cocktailspecialist Arno van Eijmeren is immers geen onbekende in de wereldwijde cocktailscene. Nadat hij over de hele wereld barpersoneel trainde - werd het tijd voor zijn eigen cocktail imperium - met BarrelProof en de speakeasy cocktailbar Dr. De cocktails van deze Rotterdammer worden inmiddels tot ver over de Nederlandse grenzen geprezen en zijn vanaf nu ook te proeven aan de Rotterdamse Oudedijk.
Geheim familierecept

De ambachtsmannen achter dit nieuwe smaakvolle concept hebben één duidelijke visie: een goede cocktail smaakt nu eenmaal nóg beter wanneer deze wordt vergezeld met een fijne bite. Verwacht bij Calaboose geen gemiddeld sateetje. De Saté-man werkt immers alleen met het beste vlees, geregen op de juiste wijze. Daarnaast wordt iedere saté geruime tijd gemarineerd in marinade naar geheim familierecept. Saté-man Daan Kisman verkreeg dit authentieke recept van zijn vader. Nadat vrienden hem op barbecues wezen op de bizar goede smaak van zijn saté babi, besloot hij met het concept Saté-man op (food-)festivals door Nederland te staan.