Gedurende de succesvolle editie van het NK Jonge Koks begin van dit jaar was het Sebastiaan Schreuder die er met de titel van beste ‘Jonge Kok’ vandoor ging. De talenten die aankomend jaar hun meest indrukwekkende kookkunsten laten zien en met de eer strijken zijn:
- Lars van Wijk van QO Amsterdam
- Ralph Benneker van De Bloemenbeek*
- Rody Ponne van Ciel Bleu**
- Maurits van der Hoeven van de Horeca Academie
- Damian Moes van Kasteel De Vanenburg
- Jara Beerling van de Horeca Academie
- Jeroen van de Steeg van Het Roode Koper*
- Nina Graver van Restaurant de Echoput
Organisatie
De organisatie is in handen van het Gastronomisch Gilde, dé vakvereniging voor professionals in de Gastronomie. De wedstrijd vindt plaats
tijdens de Horecava, de vakbeurs voor professionals in de foodservice-industrie. De beurs beleeft in 2019 haar 63ste editie.