De Gouden Koksmuts is het Nationaal Kampioenschap voor brigades van restaurants met een SVH Meesterkok en/of één of meerdere Michelinsterren. Dat zijn teams die bestaan uit twee koks en de chef-kok van het restaurant. Is jouw keukenbrigade stressbestendig, competitief ingesteld en creatief met ingrediënten die je ter plekke aangereikt krijgt? Strijd dan mee op maandag 7 januari 2019 voor de meest begeerde prijs voor keukenbrigades.
Duurzaamheid als rode draad
Het strijdtoneel is de Horecava en het wedstrijdkoken vindt plaats in de Gilde Arena. De rode draad in de wedstrijd is duurzaamheid, waarbij alle creativiteit kan worden gebruikt. Het team kookt diverse gerechten met een black box waarin voor elke gang andere (verplichte) ingrediënten zitten.
Dé ultieme test voor de vaardigheden van het team op het gebied van samenwerking, productkennis, techniek en creativiteit.
Inschrijven
Wil je deelnemen aan het Nationaal Kampioenschap HANOS Gouden Koksmuts op maandag 7 januari 2019? Meld je aan via het secretariaat van het Gastronomisch Gilde. Je ontvangt dan een inschrijfformulier. Aanmelden kan tot 15 augustus 2018.