De eerste plaats ging naar Noorwegen. De tweede plaats is voor Zweden en de derde plaats voor Denemarken. Vierde is Finland, vijfde Frankrijk, zesde België, zevende Zwitserland, achtste Hongarije, negende IJsland en tiende Italië. Deze landen plaatsen zich voor de wereldfinale Bocuse d'Or.
Wedstrijdverloop
De opdracht
Het vleesgerecht dat werd geserveerd moest piëmontees rund bevatten. Tevens moest er gewerkt worden met risotto en zwezerik. Lars maakte het zwezerikgerecht af met miso en radijsjes. Het vegetarische gerecht moest kaas uit Piëmont bevatten. De keuze van de garnituren was aan de kandidaten zelf. Lars en Mike hebben gekozen voor wortel en duindoornbes, waarmee de mooie Nederlandse kleur oranje naar voren komt.
Voor het thema op een presenteerblad bereidt elke kandidaat zijn recept voor op een groot blad. Nederland liet hiervoor speciaal een zilveren presentatieschaal maken door een zilversmid. De kleurrijke gerechten en de presentatie oogsten veel lof.