Drie verschillende restaurants in één grote ruimte met een totale vloeroppervlakte van 450m2 bieden straks ruimte voor zo’n 300 stoelen. De ondernemers achter Grand Central Food Market zijn Joris Visser, Niels van Nieuwenhuizen en Stefan Tiemeijer. De twee eerstgenoemden zijn bekend van Firma Pickles, een concept dat gastroburgers combineert met een goed glas wijn. Na een eerste vestiging in Utrecht, openden ze in 2015 een tweede vestiging in de Markthal in Rotterdam en een derde op de Pier in Scheveningen.
Nieuw avontuur
Met Grand Central Food Market starten de heren een nieuw avontuur. Naast de bekende gastroburgers van Firma Pickles komen ze met twee nieuwe concepten: Bar Bellota, een wijnbar met verschillende soorten Spaanse hammen en Saltzer, een eigentijdse visbar. Daarbij zullen twee kleinere foodtrucks het culinaire aanbod van Grand Central Food Market compleet maken.
Unieke formule
'Grand Central Food Market is zeker niet het Haagse antwoord op de Amsterdamse Hallen of de Rotterdamse Markthal,' zegt ondernemer Joris Visser. 'We brengen drie verschillende concepten samen in één ruimte, that's it. Elk concept heeft haar eigen kwaliteit en karakter. Doordat we kiezen voor één grote open ruimte, creëren we een uniek horeca aanbod dat past bij het bruisende karakter van het hedendaagse
Grand Central Food Market zal medio juni haar deuren openen.