Maikel Ginsheumer aan de slag bij Amarone

Maikel Ginsheumer aan de slag bij Amarone

Maikel Ginsheumer is gestart als maître-sommelier van Amarone* in Rotterdam. Hij volgt de in juli vertrokken Harrie Baas op.

Chef kok en eigenaar vna Amarone Gert Blom: ‘Maikel heeft een lange ervaring als sommelier en heeft bovendien een uitstapje naar de wijnbranche gemaakt. Naast zijn invloed op de wijnkaart zal hij als ervaren gastheer ook zijn eigen stempel drukken op de sfeer in het restaurant.’

Ginsheumer werkte eerder bij de Swaen in Oisterwijk, La Rive in Amsterdam, Le Cirque in Scheveningen en de Karpendonkse Hoeve in Eindhoven.

Hij gaat het wijnassortiment bij Amarone vernieuwen, en wordt in zijn taal als maître bijgestaan door gastvrouw Sally van der Steen, inmiddels zeven jaar werkzaam bij Amarone. Maikel volgt maître sommelier Harrie Baas op, die eerder dit jaar het restaurant na negen jaar verliet.

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.