Initiatiefnemer van de tandemsprong, Nico van Donkelaar van De Olijfolie Shop nodigde tientallen sterrenchefs uit. ‘Maar er zijn er maar weinig die durven’, zegt hij lachend. Chef-kok Sander Spruijt van De Burgemeester in Linschoten, Alexander Ioannou van Sinne in Amsterdam, Steven Klein Nijenhuis van In de Molen in Onderdendam, Gastvrouw Ingeborgh Blok van Blok’s in Amersfoort en Jilt Cazemier van De Vlindertuin in Zuidlaren gaan de uitdaging aan. Na de tandemsprong wordt genoten van een lunch bij Landgoed Groot Warnsborn. Daar laat Van Donkelaar de chefs kennis maken met zijn producten en dat van zijn partners, Driessen Food, Résidence Wijnen en Ninaber van Eyben Twee keer per jaar verzint Van Donkelaar een unieke actie om zijn olijfolie te promoten. Eerder was dat een lunch bij De Kromme Watergang met drummer Cesar Zuiderwijk en een workshop schilderen voor chefs. Van Donkelaar, die nu geinspireerd raakte door het programma Sterren Springen, is nog op zoek naar meer sterrenchefs die de sprong willen wagen.
FreshRecruitment