Kimberly de Zeeuw wint Parel van het Jaar Award voor meest betrokken medewerker

Kimberly de Zeeuw wint Parel van het Jaar Award voor meest betrokken medewerker

Kimberly de Zeeuw, van Foodmaster De Parel in 's-Gravenzande, wint de Parel van het Jaar Award voor meest betrokken medewerker die samen met het ...

De zevende plaats die De Parel dit jaar in de Cafetaria Top 100 haalde is voor een belangrijk deel op het conto te schrijven van De Zeeuw en het team van betrokken medewerkers. Tijdens de jurering voor de Cafetaria Top 100 draaiden zij de zaak al een maand lang zonder de inbreng van de ernstig zieke Richard van Dop. Tijdens het mystery guest bezoek was daar niks van te merken. De begroeting is allerhartelijkst, alsof er niet op de achtergrond speelt. Het opnemen van de bestelling gebeurt zoals het hoort, de juiste vragen worden op de juiste manier gesteld. Tot slot wordt bij het serveren op een oprechte wijze 'smakelijk eten' gewenst.

Bedrijfsleidster Kim de Zeeuw krijgt een special Award, De Parel van het Jaar, vanwege haar inzet, betrokkenheid en professionaliteit. De Award is ook een huldeblijk aan het team en uiteraard aan Richard van Dop, die haar de fijne kneepjes van het vak bijbracht.

Het is de bedoeling dat deze prijs, die dit jaar voor het eerst door Snackkoerier en het Frituurcentrum van ProFri wordt uitgereikt, een terugkerend karakter krijgt. Hoe deze 'special Award, waarmee ook alle medewerkers in de branche in het zonnetje worden gezet, de komende jaren wordt ingekleed is nog niet bekend.

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.