Vanaf maandag 9 maart zijn gasten weer welkom, zo laat Fréderique Stevens weten in een persverklaring. Zij is de dochter van Paul Stevens en kleindochter van Fons Stevens. Beiden maakten de eetgelegenheid bekend tot ver buiten de regio.
Koos van Noort
Als chef-kok is de 64-jarige Koos van Noort aangesteld. Hij had tot voor kort de leiding over de keuken van het Kurhaus in Scheveningen en begon zijn carrière bij Juliana. Teruggekeerd naar het zuiden zal hij Restaurant Juliana ondersteunen in haar nieuwe start, naast culinaire adviezen zal Van Noort ook het keukenteam begeleiden om Juliana te eren en vorm te geven, aldus Frederique Stevens in een persverklaring.
Opleidingsinstituut
Het restaurant is geopend van zaterdag tot en met woensdag en wordt op de resterende dagen gebruikt voor het particuliere opleidingsinstituut dat Stevens en haar partner Philip van Uden er onlangs startten.
Cas Spijkers
Veel gerenommeerde chef-koks en gastheren leerden het vak bij Juliana in Valkenburg. Onder hen de overleden Cas Spijkers, Nico Boreas, Margot Reuten, Petro Kools en Hubert Lindelauf.