Johannes van Dam lyrisch over Bord'eau

Johannes van Dam lyrisch over Bord'eau

Culinair journalist Johannes van Dam heeft het nieuwe restaurant van Hotel de l'Europe in Amsterdam, restaurant Bord'eau, een tien min gegeven. De ...

In zijn wekelijkse rubriek in Het Parool gaat Van Dam helemaal los over Bord’eau.

‘Van tevoren had ik op iets bijzonders gehoopt en daarin ben ik niet teleurgesteld. Ik heb in Amsterdam nooit beter gegeten dan hier, en zelfs niet in driesterrenzaken elders. Als hier niet snel sterren vallen, laat Michelin het volkomen afweten. Fantastisch!’, schrijft Van Dam.

Restaurant Bord’eau werd kort voor de zomervakantie opgeleverd. Het is een van de eetgelegenheden in het compleet verbouwde Hotel de l’Europe. Naast het chique Bord’eau beschikt het hotel nog over een brasserie.

Tip

Lees hier de lovende recensie over Bord'eau

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.