Volgens de 36-jarige Boere is het een informele chique zaak met een vleugje rock ’n roll. ‘Daarmee bedoel ik dat het er niet stijfjes aan toe gaat. Het moet wel swingen’, aldus Boere in het Leidsch Dagblad over zijn nieuwe bedrijf.
Het nieuwe horecabedrijf is gevestigd in het voormalige ’t Oude Regthuys. Het gebouw in het centrum van Rijnsaterwoude ging begin dit jaar aan de grond om op dezelfde plek Intenz te bouwen. ’t Oude Regthuys werd in 1572 gebouwd door de inwoners van Rijnsaterwoude voor het spreken van het recht.
‘Mijn doelgroep bestaat uit zakenmensen, watersporters en gewoon iedereen die van lekker eten houdt. Ik denk dat iemand dei gewend is voor een snelle hap naar de pizzeria te gaan, zich hier wat minder thuis zal voelen’, aldus Boere in het Leids Dagblad. De inrichting van Intenz heeft de hoofdkleuren crème, bruin en diverse houttinten. Intenz kan pakweg zestig gasten ontvangen.
Boere, die begin dit jaar zijn culinaire plan verklapte aan de internetredactie van MissetHoreca.nl, is afkomstig van café-restaurant Blok 4 in Amsterdam. Daarvoor werkte hij onder andere bij het Amsterdamse toprestaurant De Kersentuin en bij het gerenommeerde beachrestaurant Sand in Hoek van Holland. Bij Sand was hij drie jaar chef-kok en kookte er een Bib Gourmand bij elkaar.