Menu markeert jubileum bij Neercanne

Menu markeert jubileum bij Neercanne

Met een driegangenlunchmenu vieren Peter en Ans Harkema dat ze 25 jaar de scepter zwaaien over Château Neercanne, een van de bedrijven uit de stal van ...

Om stil te staan bij 25 jaar Château Neercanne onder leiding van Peter en Ans Harkema te vieren en gasten te bedanken, is een speciaal luncharrangement samengesteld. 25 Leveranciers geven 25 procent op de producten die gebruikt worden in het ‘Peter & Ans 25-jaar jubileum 3-gangen menu’. Dit lunchmenu zal wekelijks wisselen van samenstelling en heeft de speciale prijs van 25 euro.

Eurotop

Château Neercanne werd vooral bekend van de Eurotop in 1991. Regeringsleiders en bekende gasten bezochten de afgelopen 25 jaar Château Neercanne. Onder hen Paul Bocuse, de Belgische prins Albert en prinses Paola, ‘soldaat van Oranje’ Erik Hazelhoff Roelfzema, prins Hendrik van Denemarken en kroonprins Willem Alexander en vele anderen.

‘Rijpe professionals’

Volgens Peter Harkema heeft het succes van Neercanne te maken met de ‘Châteauthenticiteit’, oftewel eten, drinken, ontmoeten en feesten alsof je bij de baron thuiskomt. ‘Wat ons team uniek maakt is dat het bestaat uit oudere, wijze en rijpere professionals die samenwerken met jonge talenten en dito karakters’.

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.