Glaser van Golden Tulip naar Regardz

Glaser van Golden Tulip naar Regardz

Marcel Glaser gaat weg bij Golden Tulip. De Regional General Manager vertrekt naar Regardz, waar hij regiodirecteur wordt. Glaser gaat de ...

Marcel Glaser gaat per 1 januari 2009 aan de slag bij Regardz. ‘Ik word verantwoordelijk voor de Buitensociëteit in Zwolle en De Heerlickheijd van Ermelo, waar ik ook mijn standplaats heb’, aldus Glaser.

De 49-jarige Glaser stapt na bijna tien jaar Golden Tulip over naar Regardz en noemt het ‘Een fantastische uitdaging om invulling te geven aan de rol van Regio Manager bij Regardz’.

Glaser is tot half december Regional General Manager bij Golden Tulip. Hij geeft rechtstreek leiding aan Golden Tulip Victoria in Hoenderlo en coacht en begeleidt daarnaast hotelmanagers van acht Golden Tulip hotels in de regio.

‘Het is tijd voor een nieuwe stap. Meebouwen aan het merk Regardz en de ambities van de groep realiseren is een kans die ik graag wil aangaan. Het is moeilijk geweest om deze keuze te maken omdat ik lang verbonden ben aan Golden Tulip, aan mijn team en aan mijn collega’s’, aldus Marcel Glaser.