Culinaire grootheden naar The Grand

Culinaire grootheden naar The Grand

Tal van culinaire grootheden komen in mei naar Sofitel The Grand Amsterdam om elkaar te ontmoeten, ideeën uit te wisselen en te koken. Onder hen ...

Op 11 en 12 mei houdt hotel The Grand het evenement Stars, Food & Act. Het Amsterdamse vijfsterrenhotel organiseert dit samen met het Franse instituut Maison Descartes en culinair journalist Lise Goeman Borgesius.

innovaties en trends
Twee galadiners staan in The Grand op het programma. Op dit moment hebben negen topkoks, totaal goed voor 15 Michelinsterren, hun medewerking toegezegd. Dat zijn: Albert Roux, Thierry Marx, Michel Sarran, Romain Corbière, Jérôme Bonnet, Cees Helder, Robert Kranenborg, Moshik Roth en Pieter Booy. Voor 375 euro kunnen geïnteresseerden een stoel bij een van de galadiners bemachtigen.

Naast galadiners vindt er een forumdiscussie plaats. Deze gaat over de ontwikkeling van de hedendaagse gastronomie en de impact van recente innovaties en trends. De discussie wordt geleid door de Franse journalisten Nicolas de Rabaudy en Alain Caron.

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.