Dat blijkt uit het Menu Boutonniere, de favoriete menukaart die Culinair Genootschap Knoopjelos jaarlijks publiceert. Bij het 8-gangenmenu staat Boer op één met zijn amuses, met zijn Noordzeetong op de graat in notenboter gegaard met crème van boerenkool, en met een zwezerik met koffie en vanille.
Sergio Herman tekent voor de patrijs met groene kool, ganzenlever en pizza van cepes, én voor de desserts. De andere favoriete gerechten zijn van chef-kok Hans van Wolde van Beluga (‘kotelet van Ierse zalm met dungesneden coquilles en Osciëtra kaviaar’), Cees Helder van Parkheuvel (‘zeebaars met mosterdkruim, tomaat met dragon, en een Chablissaus’) en Ronald Tausch van Restaurant Linnen (‘tarbot met groene asperges, risotto met parmezaan en een drie minuten eitje’).
Verder heeft Knoopjelos Sergio Herman weer tot beste chef-kok uitgeroepen, voor Jonnie Boer en Ronald Tausch. De titel Beste Gastheer gaat naar Peter Bruins van De Bokkedoorns in Overveen en Alwin Houwing van Restaurant Linnen in Oisterwijk. Sascha Holzkämper van Beluga is uitgeroepen tot beste sommelier, gevolgd door Martijn Zeggelaar (Boreas) en Ferdinand Tulen (De Librije).