The Hunting Lodge in Rozendaal maakt plaats voor Bistrobar Beaune, de nieuwe zaak van ondernemers Thijs van Gastel, Frank Goossens en Fedor Kok. 'Naast de succesvolle restaurants Bistrobar Berlin en Bistrobar Bankoh in Nijmegen is het nu tijd om de andere kant van de Waal te veroveren, gepaard met een bistrobar in Franse sferen', aldus het trio.
Bistrobar Beaune
De naam van de gloednieuwe bistrobar hint op een reis naar het zuiden, 'doordrenkt met het Bourgondische leven'. Ron Blaauw verbindt, net als bij de andere twee bistrobars, zijn naam aan Bistrobar Beaune als huisadviseur. Zelf omschrijven de ondernemers hun kaart als klassiek met Franse invloeden 'in een brutaal bistrobar jasje'.
Na maanden verbouwen opende Bistrobar Beaune op zaterdag 18 september voor het eerst de deuren. Het pand heeft een complete metamorfose ondergaan: de voormalige lodge is omgetoverd tot een moderne bistrobar met donkere tinten en marmeren tafels.
Zaterdag 2 oktober vindt de officiële opening plaats voor genodigden Gasten kunnen doordeweeks vanaf 11.00 uur terecht en in het weekend vanaf 10.00 uur.