De zaak wordt gevestigd aan de Nieuwe Emmasingel, in het pand waar tot voor kort grandcafé Emma zat 'Simpel maar gezond Aziatisch eten', vertelt Eveline Wu over haar nieuwe concept. Mood Streetfood krijgt rond de 120 zitplaatsen en heeft een klein terras.'Het interieur wordt indrukwekkend. Wereldwijde streetfood zie je er in terug. Designbureau King Kongs in Eindhoven kreeg hiervoor de opdracht. 'Afhalen van eten wordt denk ik de grootste markt. We willen het de mensen thuis makkelijk maken met mooie rijstgerechten, noedels en salades met een goed stuk vlees of vis.' Wu omschrijft het als Soho 2.0, haar voormalige zaak waarin ze Eindhoven kennis leerde maken met sushi. 'Maar meer van deze tijd: goed voor het milieu, met verantwoorde verpakkingen, en lekker eten dat goed is voor je lijf. Goed voor je gezondheid, zonder dat je het idee hebt dat je aan het lijnen bent', verduidelijkt ze.
Over Eveline Wu
Wu is geboren in China en opende in 1999 het eerste wokrestaurant in Nederland. Later volgden diverse restaurants binnen en buiten Eindhoven. Tijdens de World Championship Chinese Cuisine in 2016 won zij een gouden medaille met haar dessert en in november 2017 werd ze uitgeroepen tot Etnisch Zakenvrouw van 2017.
In september 2018 transformeerde ze restaurant Wynwood in Eindhoven tot Mood Strijp-S. Sindsdien bestaat haar onderneming uit twee Mood-restaurants in Eindhoven, Fish & Chips in Eindhoven, Kreeftenbar Eindhoven en Mood in Rotterdam, voormalig Las Palmas van Herman den Blijker dat ze in april 2018 overnam.