'Rijks blijft mijn thuisbasis, maar de zaken liggen op steenworp afstand van elkaar dus ik kan makkelijk heen en weer fietsen. Ik zal vaak te vinden zijn in Wils, dat tachtig couverts telt. Ik wil ook zeker gaan meekoken in de zaak. Mijn handen jeuken nu al.' Erwin Oudijk krijgt er de dagelijkse leiding als chef-kok. Het restaurant wordt geëxploiteerd door cateraar Vermaat. Naast Rijks en Restaurant Wils is Bijdendijk ook als signatuurchef verbonden aan restaurant Blue, in de KLM Crown Lounge op Schiphol.
Open Vuur
Vuur! Daar draait het om bij dit nieuw te openen restaurant. Wils maakt gebruik van een open vuur en past dit toe op alle ingrediënten van groente tot vis en van kaas tot dessert. Het restaurant biedt uitzicht op het Olympisch stadion en de Olympische fakkel. Restaurant Wils is nog op zoek naar mensen die de teams aan de voorkant en in de keuken kunnen versterken.
Restaurant Wils is een onderdeel van Move Amsterdam. Het hoofdkantoor van Pon vestigt zich komend najaar in Amsterdam. Binnen Move zal ook all-day restaurant Madame Cyclette, een Mobility Experience Center en Mobility Hub komen. Met dit Experience Center en Mobility Hub bieden zij een totaalbelevering op het gebied van mobiliteit. De bezoekers van Move Amsterdam kunnen zien hoe Pon een bijdrage levert aan een duurzame samenleving met CO2-neturaal transport in de stad.
Over Vermaat
Vermaat is een horecawerkgever met meer dan 330 locaties door het land. 'Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: we verzorgen de horeca binnen verschillende bedrijven, op Schiphol, in musea, in ziekenhuizen, sportcomplexen, dierentuinen en meer.'