Nederlands eerste driesterrenchef haalde het onderwerp dynamische prijzen kort aan tijdens het Jaardiner van Les Patrons Cuisiniers bij tweesterrenrestaurant Inter Scaldes in Kruiningen. Hij deed dat voorafgaand aan de inauguratie van de nieuwe leden.
Vroegboekkorting
Volgens Helder is het voor de gast niet te begrijpen dat die minder betaalt bij een vroege boeking dan bij een last minute reservering. ‘Bovendien hebben onze leden daarvoor - denk ik - een te hoog niveau’, aldus Helder.
Les Patrons Cuisiniers nam maandag afscheid van mede-oprichter Paul Fagel. Daarentegen heette hij Wilco Berends (De Nederlanden, Vreeland), André van Alten (La Provence, Driebergen) en Raymond Prinsen (De Stenen Tafel, Borculo) welkom.
Voor de camera van Misset Horeca sprak Helder over de mutaties binnen Les Patrons Cuisiniers en de toegevoegde waarde van het lidmaatschap van de restaurantorganisatie waarvan hij mede-oprichter en voorzitter is (zie onder).
Discussie
Misset Horeca bracht tijdens de Horecava een nieuwsbrief uit die in het teken stond van de mogelijkheden voor dynamische prijzen in de horeca. In de papieren uitgave en op de website werd bovendien een column/blog over dit onderwerp gepubliceerd van redacteur Nathalie Bluiminck.
Bekijk hier een fotoverslag van het Jaardiner van Les Patrons Cuisiniers