Tieskens gaat,
Overleg
Baltasar Tieskens (31) legt zijn functie als chef-kok van het restaurant van Hotel de Wereld per 1 september neer. ‘Mijn beslissing heb ik in goed overleg met eigenaar Addie Roelofsen genomen,’ zegt Tieskens. ‘Ik heb met veel plezier en voldoening leiding gegeven aan de keukenbrigade van OMundo. Een wereldreis maken is iets wat ik zelf altijd heel graag gewild heb.;
Uitdaging
Tieskens vervolgt: 'Mijn sous-chef Dennis Richter Uitdenbogaardt is echt toe aan een nieuwe uitdaging. We hebben bijna 4 jaar uitstekend samengewerkt. De keuken van OMundo blijft in hele goede handen.’
Ervaring
Tieskens kwam in 2008 naar OMundo, daarvoor werkte hij bij Cordial in Oss. De kokscarrière van Richter Uitdenbogaardt was eerst werkzaam bij De Kromme Dissel in Heelsum, Het Ambacht in Driel en La Rive in Amsterdam.
Zie ook