GaultMillau-award voor routenier Peter Bruins

GaultMillau-award voor routenier Peter Bruins

Peter Bruins van De Bokkedoorns in Overveen is maandagavond tijdens de presentatie van de nieuwe gids van GaultMillau uitgeroepen tot Sommelier van het ...

Geen spoortje van verval, omschreef Jan van Lissum van GaultMillau de ervaren sommelier. Van Lissum: ‘altijd vriendelijk, professioneel, altijd aanwezig. Kan zeer goed omgaan met dessertwijnen’.

Award-winnaar Bruins niet in een eerste reactie weten dat deze prijs nog ontbrak. Bruins: ‘Het kan natuurlijk alleen maar goed gaan, wanneer je een goed team hebt. En dat hebben we. Ik heb een strakke chef-kok en een baas die mij de ruimte geeft’.

Bruins werkt bij De Bokkedoorns al twintig jaar samen met chef-kok Lucas Rive. De wijnkaart waarmee Bruins werkt bevat zo’n vijfhonderd wijnen uit de hele wereld met veel klassiekers, maar ook innovatieve wijnen.

Dinsdagochtend 27 oktober kunt u hier ook de volgende lijsten bekijken::

» Bijzondere tot onbetwistbare top 2010

» Snelste stijgers 2010

» Veelbelovend 2010

» Nieuwkomers 2010»

» Prijs/kwaliteit 2010

» Lievelingsadres 2010

» Uitstekende wijnkaart

» Wijn/spijs 2010

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.