grow Recruitment
Breda Group zet Amsterdamse Trattoria Breda in de verkoop
De partners van Trattoria Breda & Enoteca, Johanneke van Iwaarden, Freek van Noortwijk en Vagarsh Mogatsejan , sluiten de zaak om te verkopen.
De partners van Trattoria Breda & Enoteca, Johanneke van Iwaarden, Freek van Noortwijk en Vagarsh Mogatsejan , sluiten de zaak om te verkopen.
De eigentijdse Trattoria Breda & Enoteca in Amsterdam van het trio achter The Breda Group opende 31 juli de deuren. Misset Horeca nam een kijkje en sprak met de partners Johanneke van Iwaarden, Freek van Noortwijk en Vagarsh Mogatseljan.
Het nieuwste restaurant van The Breda Group, Trattoria Breda & Enoteca, is een eigentijdse Italiaanse stijl trattoria met wijnbar. Het wordt gerund door het trio achter The Breda Group, Johanneke van Iwaarden, Freek van Noortwijk en Vagarsh Mogatseljan.
Guillaume de Beer, voormalig mede-eigenaar van The Breda Group, kondigt op social media trots aan dat hij de nieuwe eigenaar is van Bar Gui. De zaak opent op 1 april in Amsterdam.
Guillaume de Beer gaat weg bij The Breda Group. De chef-kok noemt het een moeilijke beslissing, maar zegt zich weer te willen focussen op de basis, in plaats van op een groeiende restaurantgroep.
Restaurant Maris Piper heeft een nieuwe chef: Kwinten Albertijn. Albertijn stond eerder in de keukens van Graanmarkt 13, L'epicerie Du Cirque, Le Pristine* en Chateau de la Chapelle.