Breda Group zet Amsterdamse Trattoria Breda in de verkoop

Breda Group zet Amsterdamse Trattoria Breda in de verkoop

De partners van Trattoria Breda & Enoteca, Johanneke van Iwaarden, Freek van Noortwijk en Vagarsh Mogatsejan , sluiten de zaak om te verkopen.

Trattoria Breda in Amsterdam geopend: 'Eten tegen Italiaanse prijzen'

Trattoria Breda in Amsterdam geopend: 'Eten tegen Italiaanse prijzen'

De eigentijdse Trattoria Breda & Enoteca in Amsterdam van het trio achter The Breda Group opende 31 juli de deuren. Misset Horeca nam een kijkje en sprak met de partners Johanneke van Iwaarden, Freek van Noortwijk en Vagarsh Mogatseljan.

The Breda Group opent Trattoria Breda & Enoteca

The Breda Group opent Trattoria Breda & Enoteca

Het nieuwste restaurant van The Breda Group, Trattoria Breda & Enoteca, is een eigentijdse Italiaanse stijl trattoria met wijnbar. Het wordt gerund door het trio achter The Breda Group, Johanneke van Iwaarden, Freek van Noortwijk en Vagarsh Mogatseljan.

Guillaume de Beer

Guillaume de Beer vaart eigen koers en kondigt nieuwe zaak aan

Guillaume de Beer, voormalig mede-eigenaar van The Breda Group, kondigt op social media trots aan dat hij de nieuwe eigenaar is van Bar Gui. De zaak opent op 1 april in Amsterdam.

vlnr: Guillaume de Beer, Freek van Noortwijk en Johanneke van Iwaarden van The Breda Group.

Guillaume de Beer weg bij The Breda Group

Guillaume de Beer gaat weg bij The Breda Group. De chef-kok noemt het een moeilijke beslissing, maar zegt zich weer te willen focussen op de basis, in plaats van op een groeiende restaurantgroep.

Hollandse Bloedworst Burrata Uien Consommé

Nieuwe chef voor restaurant Maris Piper

Restaurant Maris Piper heeft een nieuwe chef: Kwinten Albertijn. Albertijn stond eerder in de keukens van Graanmarkt 13, L'epicerie Du Cirque, Le Pristine* en Chateau de la Chapelle.