Chef Invite Thomas Snijder komt samen met zijn team en Guillaume de Beer koken in de keuken van Restaurant Guts op 30 augustus.
Chef Thomas Snijders De chef opende in 2013 het restaurant Lewis in het Belgische Hoogstraten. Na een aantal lovende recensies – van onder andere Gault & Millau – wordt de zaak in 2015 uitgeroepen tot ‘gastro-bistro van het jaar’ in de Benelux.
In Augustus 2018 reist de chef af naar Barcelona, waar hij meedraait in de keuken van Albert Adria. Daarnaast heeft Snijder ook stage gelopen bij Relae in Kopenhagen, één van de vijftig beste restaurants ter wereld.
Met die ervaringen en inspiraties keerde hij terug naar zijn land van herkomst en opende in 2019 Lewis (2.0) in Antwerpen.
Tijdens 'Lewis X Restaurant Guts' wordt een zesgangenmenu geserveerd, waar beide chefs drie gerechten presenteren die 'kenmerkend zijn voor ieders restaurant'. Gasten kunnen online een tafel reserveren voor zondag 30 augustus tussen 12:00 en 20:00. De kosten van het menu is €67,50 per persoon.