Rue de Ravioli: de tweede jeugd van Robert Kranenborg

Rue de Ravioli: de tweede jeugd van Robert Kranenborg

Na het opzetten zijn de keten Thrillgrill is de drive van topchef Kranenborg nog lang niet over. De samenwerking met chefkok Leonardo Pacenti (Toscanini) en Mark Wenneker, die samen de pastafabriek Pasta Nobile in Haarlem hebben, leidde tot Rue de Ravioli.

Wouter Wolters

Preuverie de Toren gaat burgers Robert Kranenborg verkopen

Wouter Wolters van gaat de Thrill Grill-burgers van Robert Kranenborg verkopen. De eigenaar van Preuverie de Toren in Echt voegt het als concept toe aan de bezorgkeuken die hij recent realiseerde aan de achterkant van zijn zaak. Eerder startte hij daar al met Preuveriebezorgt en Papa Chicken.

Robert Kranenborg opent pop-up Rue de Ravioli

Robert Kranenborg opent pop-up Rue de Ravioli

Chef en tv-kok Robert Kranenborg is pop-up restaurant Rue de Ravioli gestart op het Hugo de Grootplein in Amsterdam.

Robert Kranenborg zoekt uitbreiding voor Thrill Grill to go

Robert Kranenborg zoekt uitbreiding voor Thrill Grill to go

Horecazaken kunnen zich vanaf nu aansluiten als partner voor Thrill Grill To Go, het hamburgerconcept van chef Robert Kranenborg.

Piet Rutten en Cas Spijkers van De Swaen.

Bon Chef! een ode aan Cas Spijkers

Chef Cas Spijkers is al bijna 10 jaar niet meer onder ons; hij overleed op 29 oktober 2011. Reinold Vugs, een schrijver die als scholier werkte als afwasser bij De Swaen van Cas Spijkers, heeft nu - 10 jaar na de dood van deze grote chef - een boek over hem geschreven: Bon Chef!

Recept: de favoriete vegetarische stamppot van chef Robert Kranenborg

Recept: de favoriete vegetarische stamppot van chef Robert Kranenborg

Chef Robert Kranenborg maakt op donderdag 8 oktober de grootste aardappelstamppot van Nederland. Om de nieuwe Nederlandse aardappeloogst te vieren, deelt hij gratis duizend porties van zijn favoriete, vegetarische stamppot uit op het Museumplein in Amsterdam. Het recept deelt hij alvast met ons.