Onno Kokmeijer
Onno Kokmeijer

Onno Kokmeijer is gelukkig in nieuwe rol: 'Trots en ego zijn grootste problemen in horeca'

Onno Kokmeijer stopte na bijna twintig jaar bij Ciel Bleu** in Amsterdam, om tsja, wat te gaan doen eigenlijk?

Onno Kokmeijer

Sterrenchef Onno Kokmeijer wordt culinary director bij DarkKitchenXL

Onno Kokmeijer, voormalig executive chef en restaurantmanager van Ciel Bleu**, kiest voor de zich snel ontwikkelende wereld van catering en wordt culinair verantwoordelijk bij DarkKitchenXL.

Onno Kokmeijer: 'Toen ik het Arjan vertelde barstte ik in tranen uit' Foto's: Elmer van der Marel
Restaurant

Onno Kokmeijer: 'Voor mij nu geen eigen restaurant'

Onno Kokmeijer start een kleinschalig restaurant op Curaçao én hij begint op het tropische eiland een horecaschool. Geruchten die de ronde doen in gastronomisch Nederland. De voormalig chef van tweesterrenrestaurant Ciel Bleu begint te lachen wanneer we dit hem voorhouden. 'Ja, er gaan veel verhalen rond in de horecawereld.' Aan Misset Horeca vertelt Kokmeijer wat hij nu écht gaat doen en hoe hij de afgelopen periode heeft ervaren.

Onno Kokmeijer met Arjan Speelman
Horeca

Onno Kokmeijer brengt Arjan Speelman hommage: 'Het voelt alsof ik je in de steek laat'

Onno Kokmeijer maakte 30 december 2021 bekend dat hij na 20 jaar tweesterrenrestaurant Ciel Bleu in Amsterdam gaat verlaten. Na die bekendmaking bracht hij een hommage aan zijn rechterhand Arjan Speelman met wie hij al die tijd een chefsduo heeft gevormd.

Tweesterrenchef Onno Kokmeijer.
Horeca

Onno Kokmeijer vertrekt na 20 jaar bij Ciel Bleu**

Onno Kokmeijer verlaat per 1 januari 2022 Ciel Bleu in Amsterdam. Arjan Speelman, die met Kokmeijer jarenlang een  chefsduo vormde in de keuken gaat verder als Executive Chef & Manager van de tweesterrenkeuken in het Okura Hotel. 

Horeca

Soenil Bahadoer, Onno Kokmeijer, Dennis Huwaë en Arturo Dalhuisen slaan handen ineen

Met een plop van de champagne luiden culinair evenementenbureau Famous Flavours en Daalder Culinair van Dennis Huwaë een nieuw tijdperk in tijdens Roaring Dinners. Vanaf 29 juli spant iedere week een andere combinatie van topchefs samen in Het Sieraad in Amsterdam met een menu van stergerechten.

  1. Met collega's koken via een Zoom-sessie met sterrenchef Onno Kokmeijer
  2. Onno Kokmeijer en Arjan Speelman gastchefs Ikarus in Hangar 7
  3. Onno Kokmeijer, Nico Boreas en Joris Bijdendijk over puntenwinst in GaultMillau
  4. Le Chef: Top 100 beste chefs met zes Nederlandse koks
  5. Sterrenchef Onno Kokmeijer kookt met topkunst uit de Gouden Eeuw
  6. BookDinners: steeds meer topchefs te volgen voor inspiratie
  7. Alliance Gastronomique: eerste SVH diploma's Gastronomie voor eigen college
  8. Chef van het Jaar Onno Kokmeijer: 'Liever gestaag naar de top, dan pijlsnel'
  9. Onno Kokmeijer van Ciel Bleu: Chef van het jaar GaultMillau 2019
  10. Le Chef: Top 100 beste chefs met drie Nederlanders
  11. Recept Vis & Seizoen: langoustines van de plancha
  12. Nieuwe Gastronomie Opleiding door Alliance Gastronomique van start
  13. Driesterrenchef Kevin Fehling - The Table - kookt met Onno Kokmeijer
  14. Keng Vichianrat verlaat restaurant La Rive in het Amstel Hotel
  15. Foto's: Merlet viert 20 jaar Michelinster met Jonathan Zandbergen en oud-chefs
  1. Michelinsterren jubileum voor Ciel Bleu Restaurant
  2. Optimale wijn-spijscombinaties met Roda-wijnen
  3. Onno Kokmeijer: Ciel Bleu dendert top drie Lekker 2018 binnen
  4. Onno Kokmeijer van Ciel Bleu kookt meer voor KLM
  5. Ciel Bleu verzorgt lunch met wijnen van Domaines Ott
  6. Gastronomisch Gilde ziet groei in zwarte brigade
  7. Tweede boek Ciel Bleu: Guestronomy
  8. Onno Kokmeijer van Ciel Bleu (**) wil derde ster
  9. Ciel Bleu (**) zoekt 'Michelinfans'
  10. Nieuwe bestuur Gastronomisch Gilde op 27 juni
  11. Onno Kokmeijer en Martin Rotteveel inspireren met bouillon
  12. Gastronomisch Gilde gepresenteerd op Horecava
  13. Fotoverslag Gouden Koksmuts 2016: deelnemers en gerechten
  14. KLM strikt Onno Kokmeijer voor vliegtuigmaaltijden
  15. Foto's: Onno Kokmeijer kookt 'zwart'